ca

ÈPOQUE

Saló d'autor by Cristina Villarejo 


El millor per al teu cabell 


A Èpoque la clienta és el més important i per això ens esforcem el màxim a oferir un tracte personalitzat. La creativitat i professionalitat van unides en mans dels nostres estilistes, que a més reuneixen àmplia experiència tant nacional com internacional (Londres i París) en tall i coloració.

Utilitzem productes de primera qualitat amb una filosofia pura i respectuosa com Davines, empresa italiana (Parma) amb segell BCorp, fabricats amb energia geotèrmica i solar i conreats a mà. Per tant, advoquem per la sostenibilitat mediambiental i l'abolició de l'maltractament animal utilitzant només productes d'impacte positiu, biodegradables i crueltyfree.

Assessorament, esdeveniments, makeup, free wifi, art & jazz, cafè ... i molt més en Èpoque. 

T'esperem!


"L'art ha de ser una expressió d'amor o no és res"

Marc Chagall


Allisat japonès & Keratina ECO


Importat directament de Osaka al Japó, us presentem el Allisat Japonès de PAIMORE. Elimina forma des d'un 20% fins a un 100% i el encrespat de forma permanent, aportant una lluentor i una suavitat espectacular. Sense necessitat de manteniment, la part tractada és definitiva, assegurant de 6 a 12 mesos de perfecció.


Per a un acabat natural, la queratina orgànica ECO és ideal per tractar i allisar el teu cabell. Aplicar Keratina ecològica és la millor forma de donar sedositat i salut al teu cabell. 

Brazilian ECO Keratin és Ecofriendly doncs la seva formulació i ingredients són naturals. La queratina orgànica reestructura i allisa el cabell fent-ho manejable, afegint brillantor i suavitat per a uns resultats més duradors.


PREGUNTA'NS